Komunikasi karo Supplier? Supplier
Sally Ms. Sally
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Suntronic New Materials Technology Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Quality is our middle name

Babagan awake dhewe

Suntronic New Materials Technology Co., Ltd.

Huizhou Dingshengmei Material Bangunan Co, Ltd , minangka produsen profesional lan ekspor bahan hiasan polyurethane (PU), sing ana ing Guangdong China, Kita duwe udakara udakara rong taun taun lan pengalaman penjualan. D ue kanggo wutah saka perusahaan, kita dipindhah menyang alamat anyar, lan ngganti jeneng Suntronic New Materials Technology Co., Ltd. Utamane ngasilake lan ngekspor unsur hiasan polyurethane kanggo hiasan interior lan ruangan kalebu hiasan Polyurethane Cornice, Moldure Panel Polyurethane, Cornur Polyurethane, Polyurethane Ceiling Roses, Polyurethane Ceiling Roses, Polyurethane Plowers, Polyurethane Nice, Polyurethane Columns, Polyurethane Wall Ornaments etc. bobot entheng, bukti banyu, bukti-geni, gampang lan cepet diinstal, anti-erosi, lan perlindungan lingkungan, bahan hiasan PU kita digunakake ing omah, restoran, hotel, salon, klub, toko, dewan konferensi, lan liya-liyane Macem-macem desain, lan pola hiasan sing apik. Kita tulus ngaturake para pelanggan kanggo menehi conto adat. Bahan hiasan PU kita wis lulus CE lan sertifikasi Gratis-CFC. Amarga duwe mitra sing apik kanggo nyedhiyakake bahan baku, kita nggawe bahan mentah kanggo produk akhir, kita duwe keuntungan ing rega lan teknologi sing mbandhingake pesaing; mangkono, kita bisa nyedhiyani produk lan layanan sing stabil lan terus-terusan. Bahan hiasan PU kita diekspor menyang pasar ing saindenging jagad, kayata Eropa, Amerika, Asia, Afrika lan Australia, negara-negara Timur Tengah, lan liya-liyane. Kita mesthi nyedhiyakake layanan lan produk sing marem kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Product Showcase

PU hiasan dekorasi hiasan hiasan

PU hiasan dekorasi hiasan hiasan

PU riasan ative panel riasan ngecor CP292 dibangun karo godhong mawar. A kursi alur Molding iku Strip lancip saka ngecor sing nganggo sak kamar ing bab dhuwur dhingklik. Stylistically, rel kursi mbantu nambah proporsi ing kamar lan bisa digunakake kanggo misahake warna lan desain sing beda ing tembok. kita nawakake...

Paling populer PU Crown Molding

Paling populer PU Crown Molding

CC122 minangka ost cetakan mahkota PU sing populer , Muncul Rococo lan Egg Crown didol kanthi rega sing larang. Cithakan mahkota yaiku cara sing gampang lan terjangkau kanggo nambah keanggunan omah kanthi dramatis. Nalika wiwitane digawe saka kayu utawa plester abot, pabrik poliuretana wis dadi pilihan sing luwih...

New Moulding Polyurethane Cornice

New Moulding Polyurethane Cornice

New Polyurethan e Cornice Molding CC352 yaiku New Style Cornice Molding , sing dadi desain anyar kita Moulding Cornice , kita ngrancang stlye iki miturut panjaluk pasar , ambane Moulding Cornice New yaiku 7,2cm, ukuran iki tampil banget kanggo hiasan omah. Apa iku klasik utawa kontemporer, polyurethane Cornice...

Produk Unggulan

Hubungi Kami

  • Tel:86-751-5556601

    Ponsel: +8613500183980Contact me with Whatsapp

  • Alamat:No.7, Jinling Fifth Road, Lechang Industrial Transfer Industrial Park, Lechang City, Shaoguan, Guangdong

    Negara / Wilayah:China

  • Wechat: L58517675

    Email:sally@dsmdecor.com

Kirim Enquiry

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan