Komunikasi karo Supplier? Supplier
Sally Ms. Sally
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Suntronic New Materials Technology Co., Ltd.

Cengkakan Ukiran Ukur Ukuran Poligethane sing populer
Cengkakan Ukiran Ukur Ukuran Poligethane sing populer
Cengkakan Ukiran Ukur Ukuran Poligethane sing populer
Cengkakan Ukiran Ukur Ukuran Poligethane sing populer

Cengkakan Ukiran Ukur Ukuran Poligethane sing populer

Tipe Pembayaran: T/T,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Min. Pesenan: 40 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 2 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Model No.: R168

    Function: Fireproof Board Ceiling, Soundproof Ceiling, Heat Insulation Ceiling, Moisture-Proof Ceiling, Mould-Proof Ceiling, Waterproof Ceiling

    Feature: Artistic Ceilings

    Application: Office, Hotel, Household, Dust Free Room, Public

    Surface Treatment: Spray Coating

    PU: 1/4 Circle

Additional Info

    Packaging: 30PCS / CTN

    Produktivitas: 60PCS/DAY

    Brand: DSM

    Transportasi: Ocean,Land,Air

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 1800PCS/MONTH

    Certificate: ISO9001:2008

Deskripsi Produk

Cengkungan Ukiran Ukur Ukur Politethan sing populer , desain kasebut saka PU Moldings CP207. Sekawan cetakan kanthi Ukuran Ukiran Ukur Polyurethane sing populer digabungake dadi siji bunder, sampeyan bisa dekorasi ing sekitar Ceiling Roses Ceiling ing langit-langit, utawa minangka hiasan kanggo tembok.


Keuntungan saka Ukiran Lengkung Poligethane populer :
1. Bahan PU (Polyurethane) yaiku bahan sing ramah Eco
2. Luwih luwih suwe tinimbang MDF utawa cetakan kayu.
3. Dirancang kanggo nggunakake interior lan eksternal.
4. Gampang dipasang lan ora bakal krupuk, remuk, utawa uga warp.
5. Biaya murah: Lukisan permukaan wis rampung lan wektu instalasi cendhak banget, bisa direncanakake, sawed, mancep, lan dilapisi dhewe. 80% biaya ngirit tinimbang nggunakake kayu lan konkrit.
6. Bukti geni: tekan standar saka pembakaran.
7. Bukti banyu: Ora ana panyerapan kelembapan, permeasi banyu, lan cendhek.
8. Anti-erosi: Nolak asam lan alkali.
9. Bobot entheng: ketahanan apik lan tenacity, entheng lan angel.

10. Gaya lan warnane: Werna lan Jenis sing beda-beda.


Layanan Kita:
1. Pabrik langsung pabrik kanthi kualitas, rega sing larang lan layanan kelas siji.
2. Pangiriman tepat ing saben papan ing jagad iki.
3. Kapasitas suplai, katrampilan berteknologi tinggi lan peralatan majeng mesthi bisa nyukupi kabutuhan pelanggan.
4. Ngrancang desain anyar kanggo saben kategori saben taun.
5. Pakaryan sing apik banget. Kabeh produk dipriksa 100%.
6. Preferensi kargo dening perusahaan pengiriman misuwur.
7. Layanan sawise-sales sing apik banget.

We nggawe PU Corbels, PU Pilasters, Rose Polyurethane Ceiling Rose, Ceiling Rim, Melengkung Langsung, welcome kanggo hubungi kita!


Kategori Produk : Polisi Siling Poliuretana > Rims Ceiling

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan