Komunikasi karo Supplier? Supplier
Sally Ms. Sally
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Suntronic New Materials Technology Co., Ltd.

Home > Produk > Profil Lantai

Profil Lantai

Kategori produk dari Profil Lantai , kami produsen khusus dari Cina, Profil Lantai , Lantai Skirting pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Papan Skirting R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

  • Boards Skirting PU kanggo nglindhungi Footing Tembok

    Boards Skirting PU kanggo nglindhungi Footing Tembok

    • Brand: DSM

    • Packaging: 25PCS / CTN

    • Kemampuan Supply: 3000PCS/MONTH

    Papan PU Skirting kanggo Nglindhungi Tembok basis digunakake kanggo klien kita. Boards Skirting PU kanggo nglindhungi dhasar tembok kanthi elegan nyambung lantai lan tembok. Model lan ukuran akeh, dadi sampeyan bisa milih papan skirting sing cocog karo arsitektur ruangan kanthi gaya sampeyan dhewe. Sampeyan bisa...

  • Rega Suda PU Skirting Hiasan PU

    Rega Suda PU Skirting Hiasan PU

    • Brand: DSM

    • Packaging: 50PCS / CTN

    • Kemampuan Supply: 3000PCS/MONTH

    Ukuran: 240x7.8x2.3cm Rega Suda PU Skirting Dekorasi Desain banget populer, dodolan ing negara Rusia lan Walanda, lsp. Skirting Boards SK122 minangka desain anyar, Baseboards Skirting iki ing model sadurunge wis luwih apik, ana maneh jurang produk, kabel bisa didhelikake. PU Skirting Boards kanthi elegan nyambungake...

  • Papan digawe Panel Basur Polyurethane

    Papan digawe Panel Basur Polyurethane

    • Unit Price: USD 8.93 - 9.4 / Piece/Pieces

    • Brand: DSM

    • Packaging: 18PCS / CTN

    • Kemampuan Supply: 2400PCS/MONTH

    Ukuran: 240x19.1x2.2cm Jembar Panel Papan Bunder Polyurethane Pleboard Mayon yaiku desain panel polos, yaiku Panel Baseboard Plancong Polyurethane sing misuwur ing pasar. Cithakan Baseboard kontemporer lan Profil Architrave kanthi elegan nyambung lantai lan tembok. Model lan ukuran akeh, dadi sampeyan bisa milih papan...

  • Boards Skirting PU Kanggo Base Tembok

    Boards Skirting PU Kanggo Base Tembok

    • Unit Price: USD 4.5 - 5 / Piece/Pieces

    • Brand: DSM

    • Packaging: 18PCS / CTN

    • Kemampuan Supply: 3000PCS/MONTH

    Skirting lantai poliuretana, Papan Skirting Polyurethane, Skirtings PU Lantai Contoh Barang No .: PP307 Ukuran: 240x10.3x1.5cm Papan Skirting PU iki disambut dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri. Papan skirting DSM Dekorasi kanthi elegan lan tembok. Model lan ukuran akeh, dadi sampeyan bisa milih papan...

  • Profil Lantai kanggo Perlindhungan dhasar Tembok

    Profil Lantai kanggo Perlindhungan dhasar Tembok

    • Unit Price: USD 4.5 - 5 / Piece/Pieces

    • Brand: DSM

    • Packaging: 18PCS / CTN

    • Kemampuan Supply: 3000PCS/MONTH

    Garis Skirting PU, Papan Skirting Tembok, Lantai Skirting PU Tuladha Ora .: PP309 Ukuran: 240x10.1x1.3cm Papan skirting DSM Dekorasi kanthi elegan lan tembok. Model lan ukuran akeh, dadi sampeyan bisa milih papan skirting sing cocog karo arsitektur ruangan kanthi gaya sampeyan dhewe. Sampeyan bisa nglukis nganggo...

  • Baseboard Skirting Wall Foil Anyar

    Baseboard Skirting Wall Foil Anyar

    • Unit Price: USD 4.5 - 5 / Piece/Pieces

    • Brand: DSM

    • Packaging: 16PCS / CTN

    • Kemampuan Supply: 3000PCS/MONTH

    10cm Ukir Lantai Skirting, Ukir Papan Skirting , Baseboard Tembok Anyar Tuladha Ora .: PP310 Dhuwuré 10cm, jembaré 1,5cm, minangka papan skirting polos. Papan skirting kanthi elegan nyambungake lantai lan tembok. Model lan ukuran akeh, dadi sampeyan bisa milih papan skirting sing cocog karo arsitektur ruangan kanthi...

  • Boards Skirting Kualitas Tinggi kanggo Perlindhungan Tembok

    Boards Skirting Kualitas Tinggi kanggo Perlindhungan Tembok

    • Unit Price: USD 7 - 7.5 / Piece/Pieces

    • Brand: DSM

    • Packaging: 18PCS / CTN

    • Kemampuan Supply: 3000PCS/MONTH

    Boards Skirting Kualitas Tinggi kanggo Perlindhungan Tembok desain banget populer, dodolan paling apik ing negara Rusia lan Walanda, lan liya-liyane. Boards Skirting Kualitas Tinggi kanggo Perlindhungan Tembok yaiku desain anyar, Papan ngisor ing model sadurunge wis luwih apik, luwih ana sithik jurang produk, kabel...

  • 15cm Width Interior PU Skirting Boards

    15cm Width Interior PU Skirting Boards

    • Brand: DSM

    • Packaging: 24PCS / CTN

    • Kemampuan Supply: 2400PCS/MONTH

    Papan Skirting Plastik Plastik 15cm Width banget populer, dodolan sing paling apik ing Eropa lan Asia, Kanada, dll. Papan Skirting Plastik Plastik 15cm Jembar minangka desain anyar, Papan ngisor ing model sadurunge wis apik, ana sing luwih sithik jurang produk, kabel bisa didhelikake. Papan ing Skirting Plastik...

  • Papan Skirting Tembok Polyurethane

    Papan Skirting Tembok Polyurethane

    • Brand: DSM

    • Packaging: 32PCS / CTN

    • Kemampuan Supply: 2400PCS/MONTH

    Papan Skirting Tembok Polyurethane wis misuwur banget, yaiku Papan Skirting Tembok Polyurethane ing model sadurunge wis luwih apik, ana liyane ing jurang produk, kabel bisa didhelikake. Skirting kontemporer lan Profil Architrave kanthi elegan nyambung lantai lan tembok. Model lan ukuran akeh, dadi sampeyan bisa milih...

  • Profil Skirting Kontemporer

    Profil Skirting Kontemporer

    • Unit Price: USD 4.8 - 5.07 / Piece/Pieces

    • Brand: DSM

    • Packaging: 40PCS / CTN

    • Kemampuan Supply: 2400PCS/MONTH

    Ukuran: 244x10x1cm Profil Skir Kontemporer desain banget populer, dirancang kanthi permukaan sing lancar. Skir Lukisan Kontemporer minangka desain anyar, Papan ngisor ing model sadurunge wis apik, ana liyane sing ana ing jurang produk, kabel bisa didhelikake. Profil Skir Kontemporer sambutan lantai lan tembok. Model...

China Profil Lantai Supplier

Profil lantai PU digunakake kanggo dekorasi ing dasar sikil ing tembok.

Tanpa Profil Lantai PU , transisi saka lantai nganti tembok katon durung rampung lan gundhul lan ngidini tembok gampang rusak. Papan skirting mung minangka hiasan. Iki nglindhungi tembok, ndhelikake retak lan uga kalebu wilayah ekspansi kanggo lantai parket. Sampeyan bisa milih papan skirting sing cocog karo arsitektur ruangan kanthi gaya dhewe lan ukuran kamar. Sampeyan bisa nglukis kasebut (Floor Skirting, Skirting Boards, Profil Floor Aluminium, Profil Trim Floor, Cithakan Baseboard, tembok baseboard) kanggo entuk warna sing sampurna kanthi hiasan liyane.

Kaluwihan:
1. Gaya Eropa sing apik
2. Akeh model sing kudu dipilih
3. Cocog kanggo proyek DIY lan konstruksi
4. Luwih unggul kanggo cetakan Gypsum
5. Bobot entheng, gampang kanggo transportasi lan nginstal
6. Pola sing njlimet
7. Keluwesan luwih apik
8. efisien tenaga kerja

Layanan Kita:
1. Pabrik langsung pabrik kanthi kualitas, rega sing larang lan layanan kelas siji.
2. Pangiriman tepat ing saben papan ing jagad iki.
3. Kapasitas suplai, katrampilan berteknologi tinggi lan peralatan majeng mesthi bisa nyukupi kabutuhan pelanggan.
4. Ngrancang desain anyar kanggo saben kategori saben taun.
5. Pakaryan sing apik banget. Kabeh produk dipriksa 100%.
6. Preferensi kargo dening perusahaan pengiriman misuwur.
7. Layanan sawise-sales sing apik banget

Skirting Boards

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan