Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Sally Ms. Sally
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Suntronic New Materials Technology Co., Ltd.

Tentang Kami

Quality is our middle name

Tentang Kami

Suntronic New Materials Technology Co., Ltd.

Huizhou Dingshengmei Gedong Bahan Co, Ltd. , nyaéta produsén profésional sareng éksportir bahan hiasan polyurethane (PU), perenahna di Guangdong China, Urang ngagaduhan kirang langkung dua belas taun OEM sareng pangalaman penjualan. D ue ka kamekaran perusahaan, urang ngalih ka alamat énggal, sareng nami nami Suntronic New Materials Technology Co, Ltd. Kami utamina ngahasilkeun sareng ngékspor elemen hiasan Arsitéktur poliétetana pikeun hiasan interior sareng luar kaasup Polyurethane Cornice Moldings, Polyurethane Panel Moldings, Polyurethane Corners, Polyurethane Corbels, Polyurethane Ceiling Roses, Pilisturana Pilasters, Polyurethane Niches, Polyurethane Columns, Polyurethane Tembok Ornamén dll. tina beurat hampang, cai-buktina, seuneu-buktina, gampang sareng gancang dipasang, anti-érosi, sareng perlindungan lingkungan, PU hiasan bahan kami dianggo di bumi, réstoran, hotel, salon, bandung, toko, balé konperénsi, sareng sajabana Rupa-rupa desain, sareng pola hiasan anu éndah. Kami tulus ngabagéakeun para nasabah pikeun conto adat. Bahan hiasan PU kami parantos lulus CE sareng sertifikasi Gratis-CFC. Kusabab urang ngagaduhan mitra anu hadé pikeun nyayogikeun kami bahan baku, urang ngadamel bahan baku pikeun produk akhir urang, urang gaduh kaunggulan dina harga harga sareng téknologi ngabandingkeun sareng pesaing urang; sahingga, urang tiasa nyayogikeun konsumén sareng produk sareng jasa anu stabil sareng berterusan. bahan hiasan PU urang diekspor ka pasar dunya, sapertos Éropa, Amérika, Asia, Afrika sareng Australia, nagara-nagara wétan-wétan, sareng sanésna kami parantos nyayogikeun jasa wareg sareng produk ka konsumén dunya urang.

Product Showcase

PU hiasan hiasan panel hiasan

PU hiasan hiasan panel hiasan

PU decor ative panel Ragam hias molding CP292 dirancang kalayan daun acuk. A korsi rail molding mangrupakeun strip ipis molding nu ngalir sabudeureun kamar di ngeunaan jangkungna korsi. Stylistically, rel korsi ngabantuan nambihan saimbang kana kamar sareng tiasa dianggo pikeun misahkeun warna sareng desain anu béda...

PU Ngukir Panel

PU Ngukir Panel

Acuan hiasan hiasan Polyurethane urang nambihan hiasan, bersejarah, rumasa ka tembok, siling, sareng potongan perabot. Acuan hiasan hiasan Polyurethane urang didamel tina polyurethane kapadetan anu tinggi anu masihan masing-masing bagian detail anu unik anu meniru moyok tradisional sareng desain kai, tapi dina fraksi...

PU hiasan hiasan Fo Foam Panel

PU hiasan hiasan Fo Foam Panel

Acuan hiasan hiasan Polyurethane urang nambihan hiasan, bersejarah, rumasa ka tembok, siling, sareng potongan perabot. Acuan hiasan hiasan Polyurethane urang didamel tina polyurethane kapadetan anu tinggi anu masihan masing-masing bagian detail anu unik anu meniru moyok tradisional sareng desain kai, tapi dina fraksi...

Produk Artikel

Taros Kami

  • Tel:86-751-5556601

    Hapé: +8613500183980Contact me with Whatsapp

  • alamat:No.7, Jinling Fifth Road, Lechang Industrial Transfer Industrial Park, Lechang City, Shaoguan, Guangdong

    Nagara / Region:China

  • Wechat: L58517675

    email:sally@dsmdecor.com

Kirim surélék Panalungtikan

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali